Kulinářské cesty po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Kniha je plná nádherných fotografií a představuje přehled české gastronomické scény. Ukazuje také, že naservírovaný pokrm není obyčejné jídlo na talíři, ale jedná se o výsledek procesu, který si žádá představivost, neustálé hledání, experimentování s chutěmi a vůněmi, strukturou pokrmu, technikou přípravy a přípravou samotnou. Úspěšné příběhy jednotlivých míst ilustrují, jak razantně se proměnilo kuchařství a pohostinství v celé této zemi.

Realizace
2017–2018
1. vydání, 2017, 592 stran, český jazyk, ISBN: 978-80-906245-2-8
1. rozšířené vydání, 2018, 664 stran, český jazyk, ISBN: 978-80-906245-3-5

Služby
Art Director: Lenka Molková
Fotografie: Lenka Molková, Ondřej Kodras, Iveta Kulhavá

Nakladatelství
Sand Dune s.r.o.

zpět na portfolio
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google