Kulinářské cesty po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Kniha je plná nádherných fotografií a představuje přehled české gastronomické scény. Ukazuje také, že naservírovaný pokrm není obyčejné jídlo na talíři, ale jedná se o výsledek procesu, který si žádá představivost, neustálé hledání, experimentování s chutěmi a vůněmi, strukturou pokrmu, technikou přípravy a přípravou samotnou. Úspěšné příběhy jednotlivých míst ilustrují, jak razantně se proměnilo kuchařství a pohostinství v celé této zemi.
Realizace
2017–2018
1. vydání, 2017, 592 stran, český jazyk, ISBN: 978-80-906245-2-8
1. rozšířené vydání, 2018, 664 stran, český jazyk, ISBN: 978-80-906245-3-5
Služby
Art Director: Lenka Molková
Fotografie: Lenka Molková, Ondřej Kodras, Iveta Kulhavá
Nakladatelství
Sand Dune s.r.o.