DRINK COFFEE
︎Do stupid things faster with more energy 

KAVÁRENSKÝ POVALEČ
2016—válím (se) do teď

V listopadu roku 2016 jsem dostala příležitost, po které mnoho lidí touží, ale jen někomu se dostane. Díky knize Kulinářské cesty, na které jsem pracovala jako art director, jsem poznala osoby pohybující se kolem skvělé kavárny Sezóny ve Slaném. Hvězdy tomu napomohly a teď tam tomu šéfuji.

Sekunduje mi u toho sestra Hanka, se kterou tvoříme duo šílených baristek––kuchařek––cukrářek––provozních––všechnovjednom.



︎︎︎︎POTŘEBUJU IRSKOU KÁVU BEZ KÁVY!



Připravujeme tam výběrovou kávu českých i zahraničních pražíren a to na alternativní i klasické způsoby. Vymýšlíme dobroty, pečeme cronuty, vaříme polévky a hlavně si to užíváme.

      

︎︎︎︎PRODÁVÁME KÁVY PRO NEVYSPALÉ MÁMY




Máme tam také obchůdek s čaji a různými udělátky k přípravě všeho dobrého. Občas děláme kurzy a snažíme se organizovat kulturní program kavárny, aby to tam žilo.





︎︎︎︎Omrkněte, co děláme
︎  ︎  ︎



CO TAM OPRAVDU DĚLÁM?
︎︎︎︎plánuji, nakupuji, tabulkuji, rozvrhuji, receptuji, kafuji, čajíčkuji, koštuji, kulturizuji, socializuji a úřednicuji

Zní to jako spousta práce, ale když to máte dobře zařízené, zase taková věda, jako řízení atomové elektrárny, to není. Je důležité umět si rozvrhnout čas a práci a mít kolem sebe schopné a spolehlivé kolegy. A protože jsem trošku workoholik, mám v kavárně i kancelář, kde tvořím grafiky a weby. 

Krásně se mi tedy povedlo skloubit lásku ke kvalitní kávě s příjemným místem, kde zároveň mám prostor ke kreativní práci.